2060 Antwerpen bruist van de bewonersgroepen, buurtorganisaties en verenigingen die zich voortdurend inzetten om bewoners met elkaar in contact te brengen, te informeren en om leuke projecten uit te werken. Om die verenigingen in de kijker te zetten en om bezoekers te laten kennismaken met hun werking, stelt bib Permeke de Boekenkast van de buurt voor.

Van 19 januari tem 9 februari kan u in Bibliotheek Permeke de boekenkast van Filmhuis Klappei komen bewonderen. In de boekenkast kan u verschillende dvd’s en boeken vinden, die wij interessant vinden en in de lijn liggen met het aanbod van Filmhuis Klappei. Elke week vullen wij de boekenkast terug aan met andere boeken en dvd’s, die u kan uitlenen. U kan er trouwens ook de programmatie komen raadplegen en deelnemen aan één van onze wedstrijden.

Breng Bibliotheek Permeke dus zeker eens een bezoekje de komende weken!

12659687_10205225316059320_955827055_n

FacebookTwitterPinterestWhatsAppGoogle+Google GmailEmailPrintPrintFriendlyShare