Van 22 tot en met 28 november 2018, tijdens de eerste koude maand van het jaar, verwarmen we je met 7dagen sociale film. Filmhuis Klappei plakt de beste sociale films en documentaires op het grote scherm. 7 dagen lang houden we je een spiegel van de maatschappij voor met authentieke verhalen. Soms hartverscheurend, vaak hartverwarmend.

Wij kunnen jouw steun gebruiken. Je kan 7dagen sociale film sponsoren door €20 te storten op ons rekeningnummer BE83 0013 0345 8415, met vermelding van jouw naam en adres.

Dit doe je niet enkel voor onze mooie ogen. Je krijgt als sponsor een combikaart waarmee je alle voorstellingen kan ontdekken. We vragen wel om eerst altijd te reserveren voor elke film die je komt bekijken, aangezien onze plaatsen beperkt zijn. Dit kan via filmhuis@telenet.be

Je 7dagenkaart is persoonlijk, je kan deze dan ook niet doorgeven.

Je krijgt je 7dagenkaart aan de inkom van je eerste voorstelling. 

Wij willen je alvast bedanken voor de steun en wensen je veel filmplezier!

 

Voor meer informatie over dit evenement kun je surfen naar www.7dagen.info. Vergeet ook de Facebookpagina niet te liken om op de hoogte te blijven van al het nieuws! De brochure vind je hier.

Filmhuis Klappei, vzw Curieus, Linx+, Stad, District en Provincie Antwerpen, Masereelfonds Antwerpen, Bibliotheek Permeke, Dante Alighieri, HVV, De Artesis Hogeschool en de Vlaamse Vereniging voor Filmkritiek (VVF)

7dagen-sociale-film-logo_orig

Share