Meer dan een cinema of bioscoop in Antwerpen 2060

Filmhuis Klappei is intensief bezig met een brede keuze aan film en documentaire. Een programma dat verschillende categorieën van films en documentaires aan bod laat komen is een goede start om Klappei dikwijls een bezoek te brengen. Alleen of samen, je voelt je zo thuis in de Klappei.

Klappei pakt uit met een divers programma: Filmfans/KlassiekersKinderfilmHot Doc, Made in Italy/België, Cultacolor, Keuze van de muzikant, Robbe De Hert Sneak Previews, Maandelijks op Maandag, Lessen in het Donker en vele (privé) evenementen .

Ook, jaarlijks organiseert Filmhuis Klappei kleine festivals in eigen organisatie of samen met een of meerdere partners, zoals:

Filmhuis Klappei wordt tijdens het schooljaar wekelijks bezocht door ettelijke scholen die de leerlingen met film leert kennis maken. De meer dan 100 voorstellingen zijn telkens ‘sold out’.

Families, verenigingen, bedrijven en vrienden hebben Filmhuis Klappei ontdekt als een ideale plek om hun feestje of activiteit te organiseren. Vele positieve reacties zijn het bewijs dat de Klappei wordt gesmaakt.

 

FacebookTwitterPinterestWhatsAppGoogle+Google GmailEmailPrintPrintFriendlyShare