Meer dan een cinema of bioscoop in Antwerpen 2060

Filmhuis Klappei is intensief bezig met een brede keuze aan film en documentaire. Een programma dat verschillende categorieën van films en documentaires aanbiedt, is een goede start om Klappei dikwijls te bezoeken. Alleen of samen, je voelt je zo thuis in de Klappei.

Klappei pakt uit met een divers programma: Filmfans/KlassiekersKinderfilmHot Doc, Made in Italy/België, Cultacolor, Keuze van de muzikant, Robbe De Hert Sneak Previews, Maandelijks op Maandag, Lessen in het Donker en vele (privé) evenementen .

Nieuw dit jaar is het gloednieuwe animatiefilmprogramma Animara! Een keer per maand gaat in Klappei een thema-avond door met een inleiding en een korte en lange film. Cult, klassiekers en parels van de animatiefilm zullen in Klappei te zien zijn

Jaarlijks organiseert Filmhuis Klappei ook kleine festivals in eigen organisatie of samen met een of meerdere partners.

Filmhuis Klappei wordt tijdens het schooljaar wekelijks bezocht door ettelijke scholen die de leerlingen met film leren kennis maken. De meer dan honderd voorstellingen zijn telkens uitverkocht.

Families, verenigingen, bedrijven en vrienden hebben Filmhuis Klappei ontdekt als de ideale plek om hun feestje of activiteit te organiseren. Vele positieve reacties zijn het bewijs dat de Klappei wordt gesmaakt.

Meer informatie over onze historiek vind je hier!

 

Share