Meer dan een cinema in Antwerpen 2060

Filmhuis Klappei focust zich op een brede keuze aan film en documentaire. Wij bieden een breed programma met verschillende categorieën van films en documentaires aan, zo is er voor elk wat wils.

Klappei pakt uit met een divers programma: Filmfans/KlassiekersKinderfilmHot Doc, Made in Italy/België, Cultacolor, Oor om Oog, Robbe De Hert Sneak Previews, Maandelijks op Maandag, BUT en vele (privé-) evenementen.

Sinds kort bieden wij ook het gloednieuwe animatiefilm programma Animara!  aan. Elke tweede woensdag van de maand gaat in Klappei een thema-avond door met een inleiding en een korte en lange film. Cultfilms, klassiekers en parels binnen het animatie genre zullen in Klappei te zien zijn.

Jaarlijks organiseert Filmhuis Klappei ook kleine festivals in samenwerking met een of meerdere partners.

Doorheen het schooljaar wordt ons Filmhuis tevens wekelijks bezocht door scholen uit de buurt die hun leerlingen willen introduceren in de wereld van de film.

Ook voor families, verenigingen, bedrijven en vrienden is Filmhuis Klappei een ideale plek om hun feestje of activiteit te organiseren. Vele positieve reacties zijn het bewijs dat de Klappei wordt gesmaakt.

Meer informatie over onze historiek vind je hier!

 

Share