Ga naar hoofdinhoud

‘A Subjective Reality’ – Een video-tentoonstelling door Isabel Fredeus

De video-tentoonstelling ‘A Subjective Reality’ leidt de toeschouwer doorheen vier performances gebracht door visueel kunstenaar Isabel Fredeus. Deze performances zijn opgenomen in de muziekstudio van deSingel Antwerpen in februari 2021. Alle performances worden in werkelijke tijd voorgesteld en zijn telkens opgenomen in één take.

Titels performances in chronologische volgorde:

  1. ‘Acid trip’ (2021)
  2. ‘To set the course’ (2021)(2015)
  3. ‘Are you coming or going? – An analogue puppetry of light behaviour.’ (2021)
  4. ‘Pair production’ (2021)Opname: deSingel Antwerpen

Credits

  • Technical Art Director: Olivier De Groelard
  • Camera/edit: Nick De Vucht
  • Technische assistentie: Benjamin Timmermans, Ilvana Dizdarevic, Jeroen Goossens, Alek Lewandowski, Dean Peeraer, Ilias Johri, Robbe Hollanders, Emiel Hernalsteen, Ines Maes, Wout Vatteroth, Benjamin Eugene, Sam Verlinden, Megan Rietvelt.
  • Regisseur: Isabel Fredeus | Duur: min. | Land: | Jaar: 2021

Bij de tentoonstelling is ook een tentoonstellingsgids beschikbaar. Deze spiegelt het ijle karakter van de video-tentoonstelling in de vorm van een fysieke kunstenaarspublicatie. De publicatie is in samenwerking gemaakt met grafisch ontwerper Ines Cox en fotografe Anne Decot. In de publicatie kan je het werkproces terugvinden van de kunstenaar en zijn belangrijke aspecten van de performances uitgelicht en uitvergroot.Je kan deze ter plekke aankopen voor 35 EUR. Er is ook een speciale editie van 20 beschikbaar waar de publicatie wordt aangevuld met een unieke blauwdruk (cyanotype) voor 120 EUR.

Hopelijk tot dan!

Datum

za 17 jul 21
Expired!

Tijd

16:00 - 22:00

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Klappei

Organisator

Klappei
Website
https://www.klappei.be
Back To Top