skip to Main Content

Oor om Oog presenteert: CarmaMuse (live) + Daydreamers (kortfilm)

Op vrijdag 11 november kan je in Klappei komen luisteren naar de engelenstemmen van Carmen en Vanessa. Zij vormen samen met violist David het muzikale trio CARMAMUSE. We konden ze al aanschouwen op de vorige editie van LOKALE HELDEN, toen ze in Bar Bakeliet het podium betraden.

Verwacht je aan experimenteel elektronische klanken, voorzien van een laagje jazz, soul, pop of classical. De muziek zou niet misstaan als soundtrack op je favoriete melancholische film.

Over film gesproken. Na het optreden kunt u genieten van de kortfilm “DAYDREAMERS”, waarin we het verhaal volgen van een vader en z’n dochter die samen een diepe passie voor motorrijden delen. Een oogaandoening zorgt er echter voor dat hun gezamenlijke hobby in gevaar komt.

De jonge Antwerpse filmmaker Ante Pask is regisseur van deze kortfilm, die al vertoond werd op het Leuven International Short Film Festival en later op het European Youth Festival in Antwerpen. Ze won met deze debuutfilm eerder dit jaar de Student Visionary Short Award op het New Yorkse Tribeca Film Festival en viel in september nogmaals in de prijzen op het filmfestival van Venetië, in de categorie “Beste Scenario” (Emiel Van Wouwe). Chapeau!

Regisseur: Ante Pask | Duur: 12 minuten | Land: België | Jaar: 2021

Datum

vr 11 nov 22
Expired!

Tijd

20:00

Prijs

€10.00

Meer info

Ik kom!

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Categorieën
Ik kom!
Back To Top