Ga naar hoofdinhoud

Food.Film.Fest met Sur Le Champ! (film) en chocoladetasting

Wat als we nu eens beter gingen produceren, in de plaats van altijd meer? In de marge van de grootscha­lige landbouw evolueren steeds meer boeren, zowel in hoge- als in lage inkomens­landen, naar een geloof­waardig alterna­tief model: duurzame familiale landbouw. Een veerkrachtig model gebaseerd op agro-ecologie en op harmoni­euzer en duurzamer samenleven met onze omgeving.

Voor de vertoning krijgt elke bezoeker een tas soep aangeboden van Get Wasted! , een innovatieve online marktplaats die komaf wil maken met voedseloverschotten.   Na de vertoning volgt een nagesprek mét tasting van chocolademaker Caroline Huyghe (Coup de chocolat en Ex-medewerker van Rikolto). Zo ontdek en proef je over hoe zij met haar Antwerpse chocoladefabriek een tegengewicht wil bieden aan de traditionele chocolade-industrie door in te spelen op duurzaamheid, eerlijke handel en smaak.

De documentaire is Frans/Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Regie: Michael Antoine, Nicolas Bier en Jean-Simon Gérard | Duur: 60′ | Land: België | Jaar: 2020

Organisatie: Rikolto (Vredeseilanden)

Deze vertoning kadert in het Food.Film.Fest. Een initiatief van Voedsel Anders!

Deuren: 19u met een tas soep van Get Wasted!
Start programma: 19u30
Inkom: € 7.5

Opgelet: De inkomsten van deze avond gaan naar de gastorganisatie. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart van Klappei.

 

Datum

do 30 nov 23
Expired!

Tijd

19:00

Prijs

€7.50

Meer info

Ik kom!

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Categorieën
Ik kom!
Back To Top