Ga naar hoofdinhoud

Made By Scorsese Mondays: Taxi Driver

NIEUW bij Klappei: Made by …. Mondays
Elke maand staat in het teken van een andere regisseur. Je kan losse tickets verkrijgen zoals je gewend bent, maar er is ook een ticket te verkrijgen voor alle vier de films. Niet alleen kijk je dan 1 film gratis, maar wanneer je alle ‘Made By’- films hebt gezien, krijg je van ons een gratis drankje! Combi tickets enkel te verkrijgen bij Klappei.

MARTIN SCORSESE
Een zeer beroemde naam binnen de filmwereld, maar waarom eigenlijk? Scorsese staat vooral bekend om zijn dynamische hoofdpersonen wiens subjectieve kijk op de wereld doorschijnt in kleurijke frames, sets en cinematografie. Of je het personage nou mag of niet veranderd bijna met elke scene. Scorsese was dit jaar opnieuw de grote misser bij de Oscars, maar schitterd de hele maand april bij klappei!

De eerste Scorsese-film van de maand is ook ineens de klassieker ‘Taxi Driver’ (1976).

Travis Bickle werkt als taxichauffeur. Hij is een eenzame oorlogsveteraan die geobsedeerd is door pornografie en geweld. Langzamerhand begint Travis zichzelf te verliezen in paranoïa en de irritatie die hij voelt voor de mensen die ’s nachts over straat lopen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Travis in actie schiet.

Regie: Martin Scorsese / Duur: 114 min. / Land: VSA / Jaar: 1976
Met: Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Sheperd

Inkom: €5
Inkom Student & 65+: €4
Combiticket: €15

Datum

ma 8 apr 24
Expired!

Tijd

20:15

Meer info

Ik kom!

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Categorieën
Ik kom!
Back To Top