Ga naar hoofdinhoud

MOM2*: Coach Carter + interactief gesprek over maatschappelijk werk op maat van de jongeren

Coach Carter gaat over een slecht spelend basketbalteam, de Richmond Oiler, op een middelbare school in een complexe buurt. Er is ruzie tussen de spelers, hun houding is niet goed en er is geen focus op school. Coach Carter moet daar verandering in brengen. Hij is zeer streng en stelt voor iedere speler een contract op, waarin ze verklaren dat ze ook bij elke normale les aanwezig zullen zijn en goede punten zullen halen. Wanneer dat niet lukt, dreigt Carter de belangrijkste wedstrijd van het jaar af te blazen.

Regisseur: Thomas Carter | Duur: 136′ min. | Land: VSA | Jaar: 2005

De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Na de pauze volgt een interactief gesprek over maatschappelijk werk op maat van de jongeren. Wat is de doeltreffendste manier om door te dringen tot hun leefwereld en impact te kunnen hebben?

Organisatie: City Pirates

Deuren: 19u – start programma: 19u30

Inkom: Vrije bijdrage

Opgelet: aangezien deze avond niet georganiseerd wordt door Filmhuis Klappei zelf, kan er geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart.

* Dit is de tweede avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Datum

ma 1 nov 21
Expired!

Tijd

19:30

Meer info

Ik kom!

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Ik kom!
Back To Top