Ga naar hoofdinhoud

MOM9*: The straight story + getuigenis ervaringsdeskundige ‘eenzaamheid’ + proefritjes met riksja

De 73-jarige Alvin leeft al jaren in onmin met zijn oudere broer. Wanneer hij verneemt dat het slecht gaat met z’n broer besluit hij hem op te zoeken. Zijn slecht gezichtsvermogen en zijn zwakke heupen beletten hem om zelf met de auto te vertrekken en koppigheid maakt dat hulp vragen geen optie is. De man besluit de lange tocht (bijna 600 km) af te leggen met zijn eigen grasmaaier.

De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Regisseur: David Lynch | Duur: 112′ | Land: VSA | Jaar: 1999

Voor we de film aanvangen getuigt er een ervaringsdeskundige over hoe het is om minder mobiel te worden en welke gevolgen dit heeft voor het sociale leven. Wat betekent in zo’n geval dan een riksja-ritje?

Na de film praten we bij met een drankje en is er de mogelijkheid om de Klappeistraat te ontdekken per riksja. Ook een Riksjabiertje is er te proeven.

Organisatie: Axi vzw en PSC Open Huis

Deuren: 19u – start programma: 19u30

Inkom: Vrije bijdrage

Opgelet: De inkomsten van deze avond gaan naar de gastorganisatie. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de 10-beurtenkaart van Klappei.

* Dit is de negende avond in de reeks Maandelijks op Maandag, een reeks van negen maatschappelijk bewogen filmavonden, elke eerste maandag van de maand in Klappei.

Datum

ma 5 jun 23
Expired!

Tijd

19:30

Meer info

Ik kom!

Plaats

Klappei
Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Ik kom!
Back To Top