Ga naar hoofdinhoud

Beste Klappei-bezoeker,

Bij een van je laatste bezoekjes aan het Filmhuis zal het je misschien wel opgevallen zijn: onze beamer is aan zijn laatste draai-uren bezig. Zoals elk elektronisch apparaat dat een hoge intensiteit van gebruik kent, ontsnapt ook onze projector niet aan natuurlijke slijtage.

Een nieuwe projector is niet goedkoop. We willen jullie in zo’n goed mogelijke omstandigheden laten genieten van goeie cinema in onze buurtbioscoop, dus sparen wij maar al te graag voor een nieuw toestel. En daarmee kan jij helpen! Hoe sneller we 100 weldoeners vinden, des te sneller kunnen wij overgaan tot de aankoop van onze droom: een 4K-projector.

Wat betekent dit concreet? We zoeken 100 fans die elk € 20 sponsoren. Je doet dat niet voor niets: je krijgt daarvoor dus 4K-projectie in de plaats én bovendien doe je dat 4x gratis. Je krijgt namelijk een 4(k)-beurtenkaart bij elke gift van € 20 die we van jou ontvangen!

Help jij ons verder met deze actie? Klikken maar!

Filmhuis Klappei is een project dat met weinig middelen heel veel probeert te verwezenlijken. Wilde weldoeners mogen Klappei altijd steunen zodat onze werking niet alleen gewaarborgd blijft, maar ook nog kan groeien in de toekomst.

Wil je ons steunen, dan kun je storten op rekeningnummer BE83 0013 0345 8415.

Je zou er ons en de buurt een heel groot plezier mee doen!

Alle bijdragen zijn welkom – en voor meer inlichtingen of vragen: info@klappei.be

Wij danken je alvast om dit te overwegen en kijken uit naar jouw steun.

Team Klappei

Back To Top